Siideripäärynät
Siideripäärynät on ihana jälkiruokaidea syksyiselle aterialle. Tarjoa siideripäärynät rapeiden vohvelikeksien tai kauralastujen ja jäätelön kanssa.
Ainekset
Siideripäärynät:
- 4 kiinteää päärynää
- 1 vaniljatanko
- 1 sitruunan kuori ja mehu
- 6 dl omena- tai päärynäsiideriä
- 1 dl sokeria
Lisäksi:
- rapeita vohvelikeksejä tai kauralastuja
- jäätelöä
Valmistusohje
Siideripäärynät tehdään helposti näin:
1. Kuori päärynät, mutta jätä kannat paikoilleen. Halkaise vaniljatanko. Kuori sitruunasta uloin kuori ja puserra mehu.
2. Laita kaikki liemiainekset kattilaan. Valitse kattila, johon päärynät mahtuvat juuri ja juuri. Lisää päärynät. Keitä niitä noin 15 minuuttia. Anna päärynöiden jäähtyä liemessä.
3. Tarjoa siideripäärynät rapeiden vohvelikeksien tai kauralastujen ja jäätelön kanssa.
Katso myös: Päärynä-Roquefort -piirakka
Katso myös Kotiliesi.fi: Päärynäreseptejä herkutteluun
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous