Siikaa kolmella tavalla
Kaikki irti siiasta! Tässä reseptissä siikaa tarjoillaan savustettuna, mätinä sekä moussena.
Ainekset
- tammisavustettua siikaa ohuina viipaleina
- siian mätiä
Siikamousse:
- 100 g tammisavusiikaa
- 30 g hienonnettua sipulia
- 1 dl ranskankermaa
- tilliä
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
Tässä reseptissä siikaa on tarjolla kolmella tavalla: lautasella on savusiikaa, siian mätiä ja savusiikamoussea.
Laita siikamoussen ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Tarkista maku. Aseta lautasille kauniisti tammisavustettua siikaa viipaleina, siikamoussea ja siian mätiä.
Ohje: ravintola Rampsi, Vierumäki
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous