Reseptit

Siikaa kolmella tavalla

Kaikki irti siiasta! Tässä reseptissä siikaa tarjoillaan savustettuna, mätinä sekä moussena.

Teksti:
Inga Aaltonen
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • tammisavustettua siikaa ohuina viipaleina
  • siian mätiä

Siikamousse:

  • 100 g tammisavusiikaa
  • 30 g hienonnettua sipulia
  • 1 dl ranskankermaa
  • tilliä
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Tässä reseptissä siikaa on tarjolla kolmella tavalla: lautasella on savusiikaa, siian mätiä ja savusiikamoussea.

Laita siikamoussen ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Tarkista maku. Aseta lautasille kauniisti tammisavustettua siikaa viipaleina, siikamoussea ja siian mätiä.

Ohje: ravintola Rampsi, Vierumäki

X