Reseptit

Siikacocktail

Siikacocktail toimii hyvin alkupalana tai pikkupurtavana illanistujaisissa.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää
  • 200 g graavisuolattua siikaa
  • ½ punasipulia tai 1 nippu ruohosipulia
  • 1 nippu tilliä
  • 1 dl kevytranskankermaa
  • ripaus sitruunapippuria
  • limetti- tai sitruunaviipaleita

Valmistusohje

Jauha leipäviipaleet muruiksi ja jaa murut pieniin laseihin.

Hienonna siika. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli sekä ruohosipuli, jos käytät sitä. Sekoita kaikki hienonnetut aineet ranskankerman joukkoon ja mausta seos maun mukaan sitruunapippurilla.

Jaa seos leivänmurujen päälle ja koristele sitruuna- tai limettiviipaleilla sekä tillillä.

X