Siikacocktail
Siikacocktail toimii hyvin alkupalana tai pikkupurtavana illanistujaisissa.
Ainekset
- 2 viipaletta täysjyväruisleipää
- 200 g graavisuolattua siikaa
- ½ punasipulia tai 1 nippu ruohosipulia
- 1 nippu tilliä
- 1 dl kevytranskankermaa
- ripaus sitruunapippuria
- limetti- tai sitruunaviipaleita
Valmistusohje
Jauha leipäviipaleet muruiksi ja jaa murut pieniin laseihin.
Hienonna siika. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli sekä ruohosipuli, jos käytät sitä. Sekoita kaikki hienonnetut aineet ranskankerman joukkoon ja mausta seos maun mukaan sitruunapippurilla.
Jaa seos leivänmurujen päälle ja koristele sitruuna- tai limettiviipaleilla sekä tillillä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous