Siikakeitto
Ainekset
- 1 noin kilon painoinen siika
- 1.5 l vettä
- 8 maustepippuria
- 2 tl merisuolaa
- 1 iso sipuli
- 7 dl lohkottuja perunoita
- 1 nippu tilliä ja ruohosipulia
- 3 rkl voita
Valmistusohje
1. Perkaa, suomusta ja fileoi siika. Poista päästä kidukset.
2. Mittaa vesi kattilaan. Lisää pippurit ja suola sekä lohkottu sipuli. Lisää ruodot ja pää keittoon ja keitä hiljalleen puolisen tuntia.
3. Poista keitosta ruodot ja pää. Lisää perunalohkot, ja keitä viitisen minuuttia. Lisää fileepalat ja hauduta ne hiljalleen kypsiksi.
4. Lisää lopuksi voi, tilli ja ruohosipuli. Tarkista keiton suolaisuus.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous