8.5.2012

Siikakeitto

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 noin kilon painoinen siika
1.5 l vettä
8 maustepippuria
2 tl merisuolaa
1 iso sipuli
7 dl lohkottuja perunoita
1 nippu tilliä ja ruohosipulia
3 rkl voita

Valmistusohje

1. Perkaa, suomusta ja fileoi siika. Poista päästä kidukset.

2. Mittaa vesi kattilaan. Lisää pippurit ja suola sekä lohkottu sipuli. Lisää ruodot ja pää keittoon ja keitä hiljalleen puolisen tuntia.

3. Poista keitosta ruodot ja pää. Lisää perunalohkot, ja keitä viitisen minuuttia. Lisää fileepalat ja hauduta ne hiljalleen kypsiksi.

4. Lisää lopuksi voi, tilli ja ruohosipuli. Tarkista keiton suolaisuus.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi