Siikatartar
Siikatartar saa hienon makunsa raparperista ja piparjuuresta.
Ainekset
- 500 g siikafileitä (merisiikaa)
- 1 salottisipuli
- 1 raparperinvarsi
- 1 rkl karkeaa dijon-sinappia
- pari oksaa sitruunamelissaa tai tilliä
- sormenpään kokoinen pala piparjuurta
- 2-3 rkl vahvaa raparperimehua
tarjoiluun:
- 1 ruukku tai rasia rucolaa
- 4 viipaletta mallasleipää
- voita
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
Valmistusohje
Leikkaa fileistä pois ruodot ja leikkaa fileet pieniksi suikaleiksi. Hienonna sipuli, raparperi ja yrtti, raasta piparjuuri.
Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään ja anna maustua kylmässä vähintään pari tuntia.
Muotoile kauniiksi pihviksi voidellulle mallasleivälle, koristele annos rucolalla ja viimeistele hyvällä oliiviöljyllä sekä sormisuolalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous