Silliceviche
Sillistä syntyy mainio ceviche avokadon, chilin ja yrttien kera. Tarjoa silliceviche leivän päällä tai keitettyjen perunoiden kera.
Ainekset
Silliceviche
- 150 g kevytsuolattua silliä
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- 1 punainen chilipalko hienonnettuna
- 3 rkl hienonnettua kevätsipulia
- 3 rkl hienonnettuna korianteria
- 3 rkl hienonnettua minttua
- 1 avokado pieninä kuutioina
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl sokeria
Valmistusohje
Silliceviche tehdään helposti näin:
1. Huuhtele ja kuivaa sillifileet. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon.
2. Lisää kulhoon kaikki muut ainekset ja kääntele maut varovasti sekaisin.
3. Anna tekeytyä noin tunnin verran jääkaapissa ennen tarjoilua.
4. Tarjoa silliceviche esimerkiksi paahdetun jälkiuunileivän kera.
Katso myös: Sillikaviaari
Katso myös Kotiliesi.fi: Sillröra eli sillipöperö
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous