Sillihyve
Smetanainen sillihyve maistuu juhannuspöydässä ja kesäherkkuna sellaisenaan tai helppojen perunarieskojen kera.
Ainekset
Sillihyve
- 2 kevytsuolattua sillifileetä
- 1 kananmuna
- 1 punasipuli kuutioina
- 1 omena kuutioina
- 1 prk/ n. 120 g smetanaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- ripaus mustapippuria
- 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- 3 rkl tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Sillihyve tehdään näin:
1. Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon.
2. Murskaa kananmuna haarukalla ja lisää se sekä kaikki muut aineet sillikuutioiden joukkoon.
3. Sekoita hyvin ja anna tekeytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia.
4. Tarjoile sillihyve perunarieskojen, ruisleivän tai keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Sillihakkelus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous