Reseptit

Sillihyve

17.6.2018 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Tommi Tuomi/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Smetanainen sillihyve maistuu juhannuspöydässä ja kesäherkkuna sellaisenaan tai helppojen perunarieskojen kera.

Ainekset

2 kevytsuolattua sillifileetä
1 kananmuna
1 punasipuli kuutioina
1 omena kuutioina
1 prk/ n. 120 g smetanaa
2 tl Dijon-sinappia
ripaus mustapippuria
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
3 rkl tilliä hienonnettuna

Valmistusohje

1. Kuutioi sillifileet pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon.

2. Murskaa kananmuna haarukalla ja lisää se sekä kaikki muut aineet sillikuutioiden joukkoon.

3. Sekoita hyvin ja anna tekeytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia.

4. Tarjoile perunarieskojen, ruisleivän tai keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme