Reseptit

Sillisuupalat

Herkulliset suupalat syntyvät näkkileivästä, sillistä, punajuuresta ja ranskankermasta. Hauskimmin suupalojen näpertely sujuu ryhmätyönä. 

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Omenainen punajuurisalaatti kasataan ohuen ohuelle näkkileivälle ja viimeistellään sillipalalla ja tillillä.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • ohutta näkkileipää (esim. Åbyn)
  • keitettyä punajuurta
  • omenaa
  • sipulia
  • matjessilliä
  • piparjuurta
  • ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuutioi omena ja punajuuri ja silppua sipuli.

2. Mausta ranskankerma piparjuurella.

Katso myös:

Pienet sillimunakkaat, Ruoka.fi

Silli-perunavoileivät, Ruoka.fi

Sillikorppu, Kotiliesi.fi

X