Sinappikuorrutettu rapea uunilohi
Rapea ja runsas kuorrutus tekee ihmeitä uunilohelle. Kokeile lohen kanssa raikasta anjoviskastiketta.
Ainekset
- noin 1 kg lohifileetä
- 1 tl hienoa merisuolaa
- valkopippuria myllystä
- 1 luomusitruunan raastettu kuori
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl silputtua tilliä
- 2 rkl silputtua lehtipersiljaa
- 1/2 dl pinjansiemeniä
- 3 dl pankokorppujauhoja
- 3 rkl öljyä
- 2-3 rkl dijonsinappia
Valmistusohje
1. Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja nosta palat uunivuokaan tai pellille. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita raastettu sitruunankuori, kaprikset, yrttisilput ja pinjansiemenet pankokorppujauhoihin. Lisää öljy ja sekoita hyvin.
3. Sivele sinappi lohipalojen pintaan. Lisää päälle kuorrutus hyvin painellen.
4. Kypsennä 175-asteisen uunin yläosassa noin 20 minuuttia. Kypsennysaika riippuu lohipalojen paksuudesta.
Tarjoa lisänä anjoviskastiketta.
Lohesta taiot mehevät herkut:
Kommentit
Pinjansiemenet voisi toki mainita myös ainesluettelossa, eikä vain valmistusohjeessa… 🙂
Kommentit
Pinjansiemenet voisi toki mainita myös ainesluettelossa, eikä vain valmistusohjeessa… 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous