Sinappisilli
Sinappisilli maustuu täpäkäsi dijoninsinapilla. Käytä tässä sinappisillissä sellaista dijoninsinappia, jossa on mukana kokonaisia sinapinsiemeniä.
Ainekset
Sinappisilli
- 150 g (2 kpl) matjessillifileetä
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl majoneesia
- 1 dl ranskankermaa
- 1-2 rkl dijoninsinappia siemenillä
- 2 tl sokeria
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 dl hienonnettuna tilliä
Valmistusohje
Sinappisilli tehdään helposti näin:
1. Huuhtele matjessillifileet kylmällä vedellä ja kuivaa se.
2. Paloittele fileet haarukkapaloiksi.
3. Hienonna punasipulit ja valkosipulin kynsi.
4. Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi sillipalat. Tarkista kastikkeen maku.
5. Kääntele sillipalat kastikkeen joukkoon ja kaada seos kannelliseen purkkiin.
6. Anna makujen tekeytyä ainakin yön yli.
Katso myös: Valkosipulisilli
Katso myös Kotiliesi.fi: Silliä jogurtti-sipulikastikkeessa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous