Sinappisilli palttoonapilla
Sinappisilli palttoonapilla on täydellinen tarjottava aattoaterian kylmässä kalapöydässä tai pikkujoulujen suolaisena suupalana.
Ainekset
Sinappisilli palttoonapilla
- 1/2 dl majoneesia
- 1 rkl kokojyvädijoninsinappia
- 2 tl sitruunamehua
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl sokeria
- 2 rkl tilliä hienonnettuna
- 75 g matjessillifileitä
Lisäksi
- 16 Väinämöisen palttoonnappia
- tilliä
- sitruunaviipaleita
Valmistusohje
Sinappisilli palttoonapilla tehdään helposti näin:
1. Sekoita majoneesi, sinappi, sitruunamehu ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, ripaus suolaa ja sokeria kulhossa.
2. Lisää hienonnettu tilli. Leikkaa matjessillifilee pieniksi kuutioiksi ja lisää täytteeseen.
3. Lusikoi sinappisilliä palttonapeille. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunaviipaleilla.
Katso myös: Sillisuupalat
Katso myös Kotiliesi.fi: Sillikaviaari
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous