Reseptit

Sinappisilli palttoonapilla

Sinappisilli palttoonapilla on täydellinen tarjottava aattoaterian kylmässä kalapöydässä tai pikkujoulujen suolaisena suupalana.

Teksti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Sinappisilli palttoonapilla

  • 1/2 dl majoneesia
  • 1 rkl kokojyvädijoninsinappia
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 tl raastettua sitruunan kuorta
  • 1/4 tl suolaa
  • 1/4 tl sokeria
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 75 g matjessillifileitä

Lisäksi

  • 16 Väinämöisen palttoonnappia
  • tilliä
  • sitruunaviipaleita

Valmistusohje

Sinappisilli palttoonapilla tehdään helposti näin:

1. Sekoita majoneesi, sinappi, sitruunamehu ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, ripaus suolaa ja sokeria kulhossa.

2. Lisää hienonnettu tilli. Leikkaa matjessillifilee pieniksi kuutioiksi ja lisää täytteeseen.

3. Lusikoi sinappisilliä palttonapeille. Koristele hienonnetulla tillillä ja sitruunaviipaleilla.

Katso myös: Sillisuupalat

Katso myös Kotiliesi.fi: Sillikaviaari

X