26.5.2015

Siskonmakkarapasta

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

400 g rigatoni- tai pennepastaa
400 g siskonmakkaroita
2 valkosipulinkynttä
1 tl silputtua tuoretta rosmariinia tai 1 tl kuivattua rosmariinia
1 rkl oliiviöljyä
1 prk sileää tomaattimurskaa
0.5 dl vettä
1 tl sokeria
suolaa
mustapippuria

Lisäksi:

juustoraastetta
basilikaa

Valmistusohje

Siskonmakkaroista syntyy helposti maukas pastakastike. Tarjoa siskonmakkarapastan kanssa raikasta salaattia.

1. Pane pastavesi kiehumaan. Kuumenna paistinpannulla öljy, paista rosmariinia ja hienonnettuja valkosipulinkynsiä hetki pannulla. Puserra siskomakkarat kuoristaan pannulle. Murskaa makkaroita haarukalla pienemmiksi. Kun makkarat ovat saaneet vähän väriä, lisää tomaattimurska ja vesi. Hauduta seosta jonkin aikaa. Mausta kastike.
2. Keitä pastat kypsiksi, valuta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Raasta pinnalle juustoa ja lisää päälle kourallinen basilikaa.

Katso myös:

Siskonmakkara-spagetti
Siskonmakkarapihvit
Nopea siskonmakkarakeitto

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi