Sitrus-fenkolisalaatti
Raikas sitrussalaatti on tehty kauden mehukkaista appelsiineistä ja verigreipistä sekä aromaattisesta fenkolista
Ainekset
- 1 pieni fenkoli
- 1 appelsiini
- 1 verigreippi
- 2 rkl viinietikkaa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 rkl öljyä
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
Valmistusohje
Jos et välitä fenkolin anikseen vivahtavasta mausta, voit korvata sen ohuilla porkkanalastuilla.
Poista fenkolin kova kanta, leikkaa fenkoli lehdenohuiksi viipaleiksi. Kuori sitrukset hedelmälihaa myöten ja viipaloi. Asettele viipaleet vadille, lisää päälle fenkoli. Koristele salaatti fenkolin tillinnäköisillä lehdillä. kastike ja kaada salaatin päälle.
Katso myös:
Sisilialainen sitrussalaatti on päivänä vitamiinipommi
Appelsiini-sipulisalaatti
Kotiliesi.fi: Appelsiini tuo väriä lautaselle
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous