Reseptit

Sitrusmarinadi porsaanlihalle

Appelsiinin ja sitruunan mehuista syntyy raikas sitrusmarinadi porsaanlihalle.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 appelsiinin mehu ja raastettu kuori
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 3 rkl öljyä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

 

1. Sekoita keskenään kaikki marinadin aineet ja kaada marinadi lihojen päälle. Peitä astia ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

2. Ota lihat marinadista pois ja anna lämmetä huoneenlämpöisiksi ja grillaa.

X