Reseptit 16.7.2012

Sitrussiika

Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

2 siikaa
2 sitruunaa
2 appelsiinin mehu
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
1 tl suolaa
pieni nippu tuoretta basilikaa tai muutama timjaminoksa (1 tl kuivattua yrttiä)
1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

Aseta peratut ja suomustetut kalat uunivadille suolalla ja basilikalla maustettuina. Pirskota pintaan öljyä, appelsiinin ja sitruunan mehua sekä pinjansiemeniä. Puserra joukkoon valkosipulinkynsi.

Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa tai grillissä kunnes evät irtoavat lihasta.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi