Reseptit

Sitruuna-lohipasta

Sitruunainen lohipasta on erittäin nopea valmistaa ja sopii siksi kiireiseen arkeen.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Vesa Tyni

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g gluteenitonta kikhernetagliatellea
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 400 g lohifileetä kuutioina
  • 2-3 tl sitruunan raastettua kuorta
  • 1/2 sitruunan mehu
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 3 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista lohet nopeasti.

3. Lisää sitruunamehu ja raastettu kuori sekä suola, mustapippuri ja salvia.

4. Kääntele nopeasti joukkoon keitetty pasta. Tarjoile heti.

Lisää kalaisia pastaruokia:

tuorekurkkupastaa_ja_savulohta

Tuorekurkkupastaa ja savulohta

lohi-pinaattipasta

Lohi-pinaattipasta

lohi-pastavuoka

Lohi-pastavuoka

Kotiliesi.fi: Kermainen lohi-rucolapasta

X