Reseptit

Sitruunaiset kanankoivet

Nämä herkut on helppo syödä myös käsin vaikkapa piknikillä.

Teksti:
Hanna Gullichsen
Kuvat:
Ari Heinonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 6 kpl kanankoipia

marinadi:

  • sitruunamehua
  • oliiviöljyä
  • rosmariinia
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Sitruunaiset kanankoivet kypsennetään uunissa.

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Marinoi kanankoipia puolisen tuntia huoneenlämmössä. Lämmitä uuni 180-asteiseksi, paista koipia noin 25 minuuttia. Ota koivet uunista ja anna jäähtyä. Voit rutistella alumiinifoliota koipiin, jotta ne on helpompi syödä ilman, että näpit tulevat tahmaisiksi.

X