Sitruunajogurtti-jäädykettä ja mansikkasalsaa
Chili antaa jälkiruoalle mainiota potkua. Makean, kylmän ja hieman tulisen yhdistelmä toimii kesälläkin.
Ainekset
- 5 dl kookos-soijajogurttia
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1 dl hunajaa
- 1/2 tl kardemummaa
mansikkasalsa
- 1/2 l mansikoita kuutioina
- 1 pieni vihreä chilipalko hienonnettuna
- 2 tl hunajaa
Valmistusohje
1. Sekoita kookos-soijajogurtin joukkoon sitruunamehu ja -kuoriraaste, hunaja ja kardemumma.
2. Kaada seos noin litran vetoiseen vuokaan. Pakasta vähin tään 6 tuntia tai yön yli.
3. Sekoita mansikkakuutiot, chili ja hunaja keskenään ja anna maustua muutama minuutti.
4. Lusikoi jäädykettä annosmaljoihin ja viimeistele mansikkasalsalla.
Lisää viileitä kesäherkkuja:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous