Sitruunalimonadi
Kupliva limonadi pelastaa kesän helteiltä. Omatekoinen sitruunalimu syntyy vain muutamasta yksinkertaisesta raaka-aineesta.
Ainekset
- 4 (luomu)sitruunaa
- 1 kg sokeria
- 1 rkl sitruunahappoa
- 2 l vettä.
Valmistusohje
Kotitekoinen sitruunalimonadi on helppo valmistaa. Limonadi laimennetaan ennen tarjoilua vedellä tai kivennäisvedellä (1 osa juomaa/ 4 osaa vettä tai kivennäisvettä)
1. Huuhdo sitruunat huolellisesti. Kuori sitruunat ohuelti, poista valkoinen osa kokonaan ja leikkaa viipaleiksi.
2. Pane sitruunankuoret, sitruunaviipaleet, sokeri ja sitruunahappo kannelliseen astiaan.
3. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja kaada se muiden aineiden päälle. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut. Pane kansi päälle ja anna seistä noin vuorokausi huoneenlämmössä.
4. Siivilöi ja pullota juoma. Säilytä jääkaapissa. Laimenna juoma ennen tarjoilua vedellä tai kivennäisvedellä (1 osa juomaa/4 osaa vettä tai kivennäisvettä).
Kommentit
Paras tyyppi 4ever, Tämä limonadi laimennetaan ennen tarjoilua vedellä
tai kivennäisvedellä (1 osa juomaa/ 4 osaa vettä tai kivennäisvettä)
Kommentit
Iha jees mut aika paljon tota sokerii
Paras tyyppi 4ever, Tämä limonadi laimennetaan ennen tarjoilua vedellä
tai kivennäisvedellä (1 osa juomaa/ 4 osaa vettä tai kivennäisvettä)
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous