Sitruunamarinoitu lohi
Sitruunamarinoitu lohi on raikas makupala. Tarjoa lohi puolikkaan kananmunan päältä ja saat helposti herkullisen pikkusyötävän.
Ainekset
Sitruunamarinoitu lohi
- 300 g tuoretta lohta
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Lisäksi
- 6 kananmunaa
- 1/2 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Sitruunamarinoitu lohi tehdään helposti näin:
1. Keitä kananmunat niin, että keltuainen on kiinteä. Puolita kananmunat.
2. Leikkaa lohi fileerausveitsellä ohuiksi viipaleiksi, ja levitä ne laakealle vadille.
3. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu, ja valuta seos tasaisesti viipaleille. Mausta ne vielä tasaisesti suolalla ja mustapippurilla.
4. Kääri lohiviipaleet kananmunan puolikkaiden ympärille ja asettele ne vadille.
5. Viimeistele sitruunamarinotu lohi ripottelemalla päälle reilusti tuoretta tilliä.
Katso myös: Marinoitu lohi
Katso myös Kotiliesi.fi: Pikagraavattu lohi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous