Sitruunavoi
Sitruunavoi tuo lihalle makua. Sopii niin broilerin, porsaan, kalan kuin äyriäistenkin kanssa.
Ainekset
Sitruunavoi
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 2 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
- 2 rkl hienonnettua tuoretta kirveliä
- 250 g pehmeää voita
Valmistusohje
Sitruunavoi tehdään näin:
1. Mittaa 200 g voita huoneenlämpöön pehmenemään. Pese sitruuna huolella ja raasta sen kuori. Hienonna tuoreet yrtit.
2. Sekoita raastettu sitruunankuori ja hienonnetut yrtit pehmeän voin joukkoon. Muotoile tangoksi, kääri sitruunavoi voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa.
3. Viimeistele sitruunavoilla grillatut broilerinfileet, grillipihvit, grillattu lohi tai äyriäiset.
Katso myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous