Reseptit

Skagenröra

14.12.2012 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jorma Marstio

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ruotsista peräisin oleva salaattimainen Skagenrörä syntyy majoneesista, katkaravuista ja tillistä. Koristeeksi käy mätiraidat.

Ainekset

500 g katkaravunpyrstöjä
1 kpl punasipuli
1 nippu tilliä
2 dl majoneesia
2 dl ranskankermaa
sitruunamehua
(tilkka tabascoa)
sormisuolaa
mustapippuria
kirjolohenmätiä

Valmistusohje

◆ Sulata katkaravut siivilässä ja puserra kädellä painelemalla ylimääräinen neste pois.
◆ Silppua tilli ja punasipuli. Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään. Lisää katkaravut, suurin osa tillisilpusta ja sipuli. Mausta seos sitruunalla, (tilkalla tabascoa) sekä suolalla ja pippurilla. Kaada seos tarjoiluastiaan ja koristele mätiraidoilla. Ripottele pinnalle loput tillistä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme