Skonssit mansikkatäytteellä
Mansikoilla sekä mascarpone-raejuustotahnalla täytetyt skonssit maistuvat kesäaamuna.
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 dl sokeria
- 0.5 tl suolaa
- 2 tl leivinjauhetta
- 75 g kylmää voita
- 1.5 dl kermaviiliä
Täyte
- 1 prk (250 g) mascarponejuustoa
- 1 dl raejuustoa
- 2 rkl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- tuoreita mansikoita
Valmistusohje
1. Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe kulhossa. Nypi joukkoon voi ja lisää kermaviili. Sekoita taikinaksi.
2. Leivo taikinasta noin 10 palleroa ja nosta ne leivinpaperoidun uunipellin päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 12-15 minuuttia. Anna skonssien jäähtyä ritilällä.
3. Sekoita mascarpone ja raejuusto keskenään ja mausta tomu- ja vaniljasokerilla. Perkaa ja paloittele mansikat. Halkaise skonssit ja levitä väliin mascarponeseosta ja paloiteltuja mansikoita.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous