Reseptit

Soft tacot eli tortillaletut

6.1.2016 Teksti: Kaisa Nieminen Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

10

Arvostelu

Tortillaletut eli soft tacot on helppo tehdä itse. Valitse väliin haluamasi täytteet ja herkuttele.

Ainekset

4 dl durumvehnäjauhoja
2 dl maissijauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 1/2 dl vettä
1 rkl öljyä
öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Vaivaa taikinaa 5–10 minuuttia. Jaa 10 osaan. Kauli ohuita lettuja. Paista molemmin puolin öljytyllä pannulla. Voitele valmiit letut vedellä, laita pinoihin. Peitä leivinliinalla, jotta ne pehmenevät.
Täytä tortillat ohueksi viipaloidulla entrecôtella ja salsalla tai kuha-paprikaatäytteellä ja kiivikastikkeella.

Katso myös:

Meksikolaiset täytetyt letut, Ruoka.fi
Broileritortillat, Ruoka.fi
Vehnätortillat, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme