Reseptit

Soijapala-kasvispaistos teriyakikastikkeella

28.9.2019 Teksti: SUVI RÜSTER Kuvat: KRISTIINA KURRONEN

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Makeansuolainen teriyakikastike maustaa savunmakuiset soijapalat tai sieniproteiinista valmistetut quornfileet makoisiksi. Täyttävän vegeruoan voi tarjota esimerkiksi riisi-quinoa-moniviljaseoksen kanssa.

Ainekset

Soijapala-kasvispaistos teriyakikastikkeessa:

3 rkl teriyakikastiketta
2 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
1 pkt (280 g) savunmakuisia Oumph!-soijapaloja tai 1 pkt (312 g) quornfileitä
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 pkt (70 g) babypinaattia
2 rkl seesaminsiemeniä

Lisäksi:

keitettyä riisi-quinoa-moniviljaseosta

Valmistusohje

1. Sekoita kulhossa teriyakikastike, öljy ja hunaja. Lisää sekaan soijapalat tai quornfileet. Anna maustua puolisen tuntia.

2. Kuumenna paistinpannu. Lisää soijapalat tai quoarnfileet marinadeineen ja paista välillä käännellen 5–10 minuuttia. Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja pinaatit. Paista vielä muutama minuutti.

3. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Tarjoile riisi-quinoa-moniviljaseoksen kanssa.

Vinkki: Oumph!- soijapalat ja quorn- sieniproteiinifileet löytyvät kaupassa pakastealtaasta. Huomaathan, että quornissa on käytetty sidosaineena kananmunan valkuaista, eikä se sovi täysin vegaaniseen ruokavalioon.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme