Suklaa-granaattiomenavanukas
Granaattiomenansiemenet sopivat hyvin erilaisiin leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Siemenet viimeistelevät myös kookoskermaisen suklaavanukkaan.
Ainekset
- 100 g tummaa suklaata
- 1 liivatelehti
- 1 prk (400 g) kookoskermaa
- 1 ps(1,8 g) espressopikakahvijauhetta (Nescafé)
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Lisäksi
- 1 granaattiomena
Valmistusohje
1. Rouhi suklaa hienoksi. Laita liivatelehti likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi.
2. Lämmitä kookoskerma kattilassa ja sekoita joukkoon suklaarouhe ja espressojauhe. Vähennä lämpöä ja sekoittele, kunnes suklaa on täysin sulanut.
3. Nosta kattila syrjään. Purista liivatelehdestä vesi ja liota lehti kuumaan liemeen. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
4. Valuta seos tarjoilulaseihin ja nosta hyytymään jääkaappiin. Irrota granaattiomenansiemenet kuorista ja nostele hyytyneiden vanukkaiden pinnalle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous