Suklaa-kookospuuro
Suklaa-kookospuuro tarjotaan hunajavadelmien ja kookoshiutaleiden kera. Maukas herkku maistuu aamupalaksi, lounaaksi tai jälkiruoaksi.
Ainekset
Suklaa-kookospuuro
- 1/2 l kookosmaitoa
- 2 dl kookoshiutaleita
- 2 dl hirssihiutaleita
- 1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
- 2-3 rkl hunajaa
- 1/4 tl suolaa
Hunajavadelmat
- 2 dl pakastevadelmia
- 1 rkl hunajaa
Pinnalle
- kookoshiutaleita
Valmistusohje
Suklaa-kookospuuro tehdään helposti näin:
1. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi kulhossa. Nosta kulho jääkaappiin ja anna puuron turvota ja tekeytyä noin tunnin verran.
2. Sekoita sulat vadelmat ja hunaja.
3. Jaa suklaa-kookospuuro annoskulhoihin ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita sekä vadelmia.
Vinkki! Halutessasi voit jättää kaakaon pois ja maustaa puuron kanelilla ja kardemummalla.
Katso myös: Kaurapuuro aloittaa päivän lempeästi – 5 ohjetta, jotka saavat sinut odottamaan aamua vesi kielellä
Katso myös Kotiliesi.fi: Puurosta puhtia päivään – kokosimme hyvän olon trendiherkut aamiaiselle, lounaaksi ja iltapalaksi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous