Reseptit

Suklaa-kookospuuro

Suklaa-kookospuuro tarjotaan hunajavadelmien ja kookoshiutaleiden kera. Maukas herkku maistuu aamupalaksi, lounaaksi tai jälkiruoaksi.

Teksti:
Maija SIlvennoinen
Kuvat:
Hanne Manelius

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Suklaa-kookospuuro

  • 1/2 l kookosmaitoa
  • 2 dl kookoshiutaleita
  • 2 dl hirssihiutaleita
  • 1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
  • 2-3 rkl hunajaa
  • 1/4 tl suolaa

Hunajavadelmat

  • 2 dl pakastevadelmia
  • 1 rkl hunajaa

Pinnalle

  • kookoshiutaleita

Valmistusohje

Suklaa-kookospuuro tehdään helposti näin:

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi kulhossa. Nosta kulho jääkaappiin ja anna puuron turvota ja tekeytyä noin tunnin verran.

2. Sekoita sulat vadelmat ja hunaja.

3. Jaa suklaa-kookospuuro annoskulhoihin ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita sekä vadelmia.

Vinkki! Halutessasi voit jättää kaakaon pois ja maustaa puuron kanelilla ja kardemummalla.

Katso myös: Kaurapuuro aloittaa päivän lempeästi – 5 ohjetta, jotka saavat sinut odottamaan aamua vesi kielellä

Katso myös Kotiliesi.fi: Puurosta puhtia päivään – kokosimme hyvän olon trendiherkut aamiaiselle, lounaaksi ja iltapalaksi

X