Reseptit

Suklaa-kookosvaahtoa ja vadelmia

21.12.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Suklaa-kookosvaahdon voi valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Ainekset

2,5 dl kylmää kookoskermaa
2 rkl kookossokeria
ripaus vaniljajauhetta
100 g sulatettua tummaa suklaata (maidotonta)

Lisäksi

200 g pakastevadelmia
1 rkl kookossokeria

Valmistusohje

1. Vaahdota kookoskerma löysäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vaniljajauhe. Kääntele joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt suklaa.

2. Jaa vaahto annosmaljoihin.

3. Sulata vadelmat, ja sekoita joukkoon sokeri.

4. Lusikoi vadelmia suklaavaahtojen pinnalle ja nosta jälkiruoat jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Katso myös:

Kahvi-kookoskiisseli, Ruoka.fi
Raakasuklaamousse, Ruoka.fi
Chilijääsuklaa, Kotiliesi.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *