Suklaa-kookosvaahtoa ja vadelmia
Suklaa-kookosvaahdon voi valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Ainekset
- 2,5 dl kylmää kookoskermaa
- 2 rkl kookossokeria
- ripaus vaniljajauhetta
- 100 g sulatettua tummaa suklaata (maidotonta)
Lisäksi
- 200 g pakastevadelmia
- 1 rkl kookossokeria
Valmistusohje
1. Vaahdota kookoskerma löysäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vaniljajauhe. Kääntele joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt suklaa.
2. Jaa vaahto annosmaljoihin.
3. Sulata vadelmat, ja sekoita joukkoon sokeri.
4. Lusikoi vadelmia suklaavaahtojen pinnalle ja nosta jälkiruoat jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Katso myös:
Kahvi-kookoskiisseli, Ruoka.fi
Raakasuklaamousse, Ruoka.fi
Chilijääsuklaa, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous