Reseptit

Suklaa-kookosvaahtoa ja vadelmia

Suklaa-kookosvaahdon voi valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2,5 dl kylmää kookoskermaa
  • 2 rkl kookossokeria
  • ripaus vaniljajauhetta
  • 100 g sulatettua tummaa suklaata (maidotonta)

Lisäksi

  • 200 g pakastevadelmia
  • 1 rkl kookossokeria

Valmistusohje

1. Vaahdota kookoskerma löysäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vaniljajauhe. Kääntele joukkoon sulatettu, hieman jäähtynyt suklaa.

2. Jaa vaahto annosmaljoihin.

3. Sulata vadelmat, ja sekoita joukkoon sokeri.

4. Lusikoi vadelmia suklaavaahtojen pinnalle ja nosta jälkiruoat jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Katso myös:

Kahvi-kookoskiisseli, Ruoka.fi
Raakasuklaamousse, Ruoka.fi
Chilijääsuklaa, Kotiliesi.fi

X