21.5.2012

Suklaa-marjamaljat

Teksti: Maarit Cederberg

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

250 g tummaa suklaata
1 dl karpaloita, pakasteena tai kuivattuina
2 dl kuohukermaa (myös vaahtoutuva mansikkakerma tai vaniljakastike sopivat kermaksi)

kastike:

1 dl kermalikööriä, esim. Amarula tai vaniljakastiketta

Valmistusohje

Kuumenna kerma kattilassa. Lohko joukkoon suklaa ja aseta kattila vesihauteeseen. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Lisää marjat ja sekoita kiiltäväksi. Jaa sula seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä. Valuta maljoihin kermalikööriä tai vaniljakastiketta.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi