Suklaakupposet
Kirsikat tipahtavat rapean kannen alle notkeaan suklaatahnaan kuin dippikastikkee seen. Nautitaan!
Ainekset
Suklaakupposet:
- 6 kahvikuppia
- 2 rkl voisulaa voiteluun
- 200 g taloussuklaata
- 6 raetta merisuolaa
- 170 g voita
- 2 dl sokeria
- 4 kananmunaa
- 6 kirsikkaa
Valmistusohje
1. Kytke uuni 160-asteiseksi ja aseta valmiiksi vesihaude. Voitele kahvikupit voilla.
2. Sulata suklaa ja voi. Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Valuta varovaisesti voisuklaasula vaahtoon. Jaa seos voideltuihin kuppeihin ja aseta kupit vesihauteeseen ja uunin keskiritilälle. Anna hyytyä ja kohota puoli tuntia.
3. Syntynyt suklaavaahto saa jäähtyä kupeissa ja rapea kuori kätkeä valuvan pehmeän suklaavaahdon. Tarjoa tuoreiden marjojen tai marjakastikkeen kanssa jälkiruoaksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous