
Suklaapannacotta
Ainekset
- 2 liivatelehteä
- 4 dl kuohukermaa
- 1.5 dl maitoa
- 3 rkl sokeria
- 150 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus vähintään 70 %)
- muutama tippa piparminttuaromia
Tarjoiluun
- kermavaahtoa, suklaarouhetta tai kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Nosta liivatteet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi. Kuumenna kattilassa kerma ja maito keskenään. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon sokeri ja paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi. Liota joukkoon hyvin puserretut liivatteet ja mausta seos muutamalla tipalla piparminttuaromia.
2. Jaa seos tarjoiluastioihin ja peitä astiat kelmulla. Anna hyytyä kylmässä vähintään muutama tunti tai yön yli.
3. Koristele annokset mielesi mukaan joko kermavaahdolla, suklaarouheella tai kaakaojauheella.
Suklaa aateloi jälkiruoat:



Kotiliesi.fi: Valkosuklaamousse
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous