Suklaapannacotta ja puolukkahilloke
Täyteläinen suklaapannacotta saa piristystä raikkaasta puolukkahillokkeesta.
Ainekset
- 2 dl kuohukermaa
- 50 g tummaa suklaata
- 2 dl maitoa
- 1 dl hyytelösokeri Multia
Puolukkahilloke
- 2 dl puolukoita
- 0.5 dl ruokokidesokeria
- 2 rkl vettä
Valmistusohje
1. Kiehauta kerma kattilassa. Anna jäähtyä hetken aikaa. Paloittele suklaa ja sekoita kerman joukkoon niin, että se sulaa täysin.
2. Kuumenna toisessa kattilassa maito ja hyytelösokeri samalla koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin puoli minuuttia. Sekoita seos suklaa-kerman joukkoon. Valuta seos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa.
3. Laita kattilaan puolukkahillokkeen ainekset. Anna kiehua muutama minuutti niin, että puolukat pehmenevät ja mehustuvat.
4. Nosta jäähtynyttä puolukkahilloketta hyytyneiden suklaapannacottien päälle. Tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous