Reseptit

Suklaapannacotta ja puolukkahilloke

Täyteläinen suklaapannacotta saa piristystä raikkaasta puolukkahillokkeesta.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl kuohukermaa
  • 50 g tummaa suklaata
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl hyytelösokeri Multia

Puolukkahilloke

  • 2 dl puolukoita
  • 0.5 dl ruokokidesokeria
  • 2 rkl vettä

Valmistusohje

1. Kiehauta kerma kattilassa. Anna jäähtyä hetken aikaa. Paloittele suklaa ja sekoita kerman joukkoon niin, että se sulaa täysin.

2. Kuumenna toisessa kattilassa maito ja hyytelösokeri samalla koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin puoli minuuttia. Sekoita seos suklaa-kerman joukkoon. Valuta seos tarjoilulaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa.

3. Laita kattilaan puolukkahillokkeen ainekset. Anna kiehua muutama minuutti niin, että puolukat pehmenevät ja mehustuvat.

4. Nosta jäähtynyttä puolukkahilloketta hyytyneiden suklaapannacottien päälle. Tarjoile.

X