Suklaasarvet
Suklaasarvet syntyvät nopeasti valmistaikinasta, jota kannattaa kesäisin pitää aina kaapissa.
Ainekset
- 1 pkt voisarvitaikinaa purkissa (esim. Danerolles)
- 25 g tummaa suklaata rouhittuna
pinnalle
- 1 kananmuna
- 4 rkl sokeria
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
1. Aavaa taikinapurkki ohjeiden mukaan. Leikkaa taikinakolmiot irti toisistaan.
2. Lusikoi leveään päähän appelsiinimarmeladia ja ripottele päälle suklaarouhetta. Kääri kolmiot sarviksi ja nosta leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
3. Voitele sarvet kananmunalla. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele seos sarvien pinnalle.
4. Paista sarvia 180-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Lisää helppoja ja nopeita herkkuja valmistaikinasta:
Kommentit
Kaikki riemulla jälleenmyymään eineksiä. Miten te kehtaatte?
Kommentit
Kaikki riemulla jälleenmyymään eineksiä. Miten te kehtaatte?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous