Reseptit

Suklaasarvet

Suklaasarvet syntyvät nopeasti valmistaikinasta, jota kannattaa kesäisin pitää aina kaapissa.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Vesa Tyni/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pkt voisarvitaikinaa purkissa (esim. Danerolles)
  • 25 g tummaa suklaata rouhittuna

pinnalle

  • 1 kananmuna
  • 4 rkl sokeria
  • 1 tl kanelia

Valmistusohje

1. Aavaa taikinapurkki ohjeiden mukaan. Leikkaa taikinakolmiot irti toisistaan.

2. Lusikoi leveään päähän appelsiinimarmeladia ja ripottele päälle suklaarouhetta. Kääri kolmiot sarviksi ja nosta leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

3. Voitele sarvet kananmunalla. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään ja ripottele seos sarvien pinnalle.

4. Paista sarvia 180-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Lisää helppoja ja nopeita herkkuja valmistaikinasta:

lehtevät mansikkaleivokset

Lehtevät mansikkaleivokset

helpot mustikkaleivokset

Helpot mustikkaleivokset

nopeat pähkinä-kinuskileivokset

Nopeat pähkinä-kinuskileivokset

Kotiliesi.fi: Helpot aprikoosileivokset

X