Suola-kinuskifondue
Savusuola antaa itse keitetylle kinuskille upean aromin. Dippaa suola-kinuskifondueen hedelmäpaloja, vaahtokarkkeja tai rapeita murokeksejä.
Ainekset
Suola-kinuskifondue:
- 4 dl kuohukermaa
- 2 dl sokeria
- 2 dl muscovado- tai fariinisokeria
- 1 tl savusuolaa (tai sormisuolaa)
- (2 rkl rommia)
Valmistusohje
1. Mittaa kattilaan kerma ja sokerit. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä hiljaa poreillen noin 30 minuuttia tai kunnes seos muuttuu karamellinruskeaksi ja kiiltäväksi.
2. Mausta rommilla ja savu-suolalla.
3. Kaada fondue pieneen pataan ja nosta kynttilän päälle, jotta seos pysyy juoksevana.
4. Paloittele banaanit, päärynät ja ananas. Dippaa hedelmiä suola-kinuskifondueen ja nauti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous