11.6.2013

Suolaiset suupalat brie- ja sinihomejuustosta sekä porosta

Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Ari Heinonen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Ainekset

30 kpl suolaisia keksejä maun mukaan

Täyte 1:

1 päärynä viipaleina
1 rkl sitruunamehua
50 g sinihomejuustoa muruina
1 dl pähkinärouhetta

Täyte 2:

100 g briejuustoa
5 mansikkaa viipaleina
n. 0,5 dl tummaa balsamicokastiketta
ripaus sormisuolaa

Täyte 3:

30 g piparjuurituorejuustoa
5 viipaletta kylmäsavuporoa tai -härkää suikaleina
muutama lehtipersiljan lehti
2 rkl pakastepuolukoita

Valmistusohje

Juhliin sopii hyvin kaikenlaiset naposteltavat ruoat. Näissä suolaisissa suupaloissa on maukkaat täytteet.

1. Asettele kymmenelle keksille päärynäviipaleet ja purista päälle tilkka sitruunamehua, jotta päärynä ei tummu. Ripotele pinnalle sinihomejuustoa sekä pähkinärouhetta.

2. Asettele seuraaville kymmenelle keksille briejuustoa, mansikkaviipaleita ja tippa balsamicokastiketta. Viimeistele ripauksella sormisuolaa.

3. Voitele loput keksit piparjuurituorejuustolla, lisää kylmäsavulihasuikaleet ja koristele lehtipersiljalla ja puolukoilla.

4. Nosta keksit vadille ja tarjoile.

Lue Myös

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi