
Suolaiset suupalat brie- ja sinihomejuustosta sekä porosta
Juhliin sopii hyvin kaikenlaiset naposteltavat ruoat. Näissä suolaisissa suupaloissa on maukkaat täytteet.
Ensimmäiseen täytteeseen tulee päärynää, sitruunamehua, sinihomejuustoa muruina ja pähkinärouhetta. Toiseen täytteeseen tulee briejuustoa, mansikkaa viipaleina, tummaa balsamicokastiketta, ripaus sormisuolaa.
Ainekset
- 30 kpl suolaisia keksejä maun mukaan
Täyte 1:
- 1 päärynä viipaleina
- 1 rkl sitruunamehua
- 50 g sinihomejuustoa muruina
- 1 dl pähkinärouhetta
Täyte 2:
- 100 g briejuustoa
- 5 mansikkaa viipaleina
- n. 0,5 dl tummaa balsamicokastiketta
- ripaus sormisuolaa
Täyte 3:
- 30 g piparjuurituorejuustoa
- 5 viipaletta kylmäsavuporoa tai -härkää suikaleina
- muutama lehtipersiljan lehti
- 2 rkl pakastepuolukoita
Valmistusohje
1. Asettele kymmenelle keksille päärynäviipaleet ja purista päälle tilkka sitruunamehua, jotta päärynä ei tummu. Ripotele pinnalle sinihomejuustoa sekä pähkinärouhetta.
2. Asettele seuraaville kymmenelle keksille briejuustoa, mansikkaviipaleita ja tippa balsamicokastiketta. Viimeistele ripauksella sormisuolaa.
3. Voitele loput keksit piparjuurituorejuustolla, lisää kylmäsavulihasuikaleet ja koristele lehtipersiljalla ja puolukoilla.
4. Nosta keksit vadille ja tarjoile.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous