
Suomalainen juustofondyy
Ainekset
- 200 g vuohengruyéreä
- 200 g raastettua kermajuustoa
- 1 pkt pehmeää Aura-juustoa
- 3 dl kuivaa valkoviiniä (noin)
- 1 tl sitruunamehua
- 1 rkl maissitärkkelystä
- mustapippuria
Lisäksi:
- vaaleaa maalaisleipää
Valmistusohje
Juustofondyy maistuu viileän päivän iltana. Siihen voi käyttää vaikka juustotarjottimelta jääneet tähdejuustot.
- Raasta juustot hienoksi raasteeksi. Kuumenna paksupohjaisessa kattilassa viini, sitruunamehu ja maizena kiehuvaksi.
- Lisää juustot vähän kerrallaan samalla hyvin sekoittaen. Kun seos on tasaista, mausta se mustapippurilla.
- Kaada seos fondyypataan ja nosta pata telineeseen liekin päälle. Voit myös tarjota fondyyn annospadoista. Tarjoa lisäksi leipää isoiksi kuutioiksi leikattuna.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous