superhelppo mansikkatiramisu
Reseptit

Superhelppo mansikkatiramisu

Mansikkatiramisuun käytetään kesän marjasadon tuoreimmat antimet. Valmis jälkiruoka asetellaan kauniisti jälkiruokamaljoihin.
Teksti: Katri Schröder Kuvat: Seppo Saarentola/SKOY

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 l mansikoita
  • 1 dl kevyttä vispikermaa (16–20 % rasvaa)
  • 200 g raejuustoa
  • 4 rkl tomusokeria
  • 4-5 pullaviipaletta tai pullakorppua
  • 1 dl laimeaa mansikkamehua

koristeeksi:

  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Kesäisen aterian kruunaa superhelppo mansikkatiramisu.

1. Perkaa mansikat ja leikkaa pieniksi paloiksi.
2. Soseuta raejuusto tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi ja lisää raejuusto ja tomusokeri.
3. Paahda tuoreet pullaviipaleet rapeiksi tai käytä valmiita pullakorppuja Jaa rapeat pullaviipaleet paloiksi ja kastele mansikkamehuun. Jaa täyte ja pullapalat kuuteen lasiin.
4. Nosta pinnalle mansikanpaloja ja koristele annos tuoreella mintulla.

X