Suppilovahvero-cappucino
Nauti suppilovahvero-cappucino väliruokana alkupalojen ja pääruoan välillä tai talvi-iltana hiihtolenkin jälkeen.
Ainekset
Suppilovahvero-cappucino
- 2 1/2 dl suuppilovahveroista puristettua nestettä
- 2 dl käsiteltyjä suppilovahveroita
- 1 dl kermaa
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
Suppilovahvero-cappucino valmistuu näin helposti:
Suppilovahvero-cappucino on sileän kermainen alkukeitto. Keiton valmistus onnistuu tehosekoittimella hetkessä.
1. Kiehauta neste, sienet ja kerma. Mausta keittoliemi suolalla ja valkopippurilla.
2. Kaada liemi tehosekoittimen kulhoon. Sekoita parikymmentä sekuntia tehosekoittimessa täysillä, kunnes seos on tasainen.
3. Kaada sieni-cappucino kahvikuppeihin tai keittolautaselle ja lorauta pinnalle vielä tilkka kermaa tuomaan täyteläisyyttä sienisoppaan.
4. Nauti suppilovahvero-cappucino väliruokana alkupalojen ja pääruoan välillä tai talvi-iltana hiihtolenkin jälkeen.
Oliko suppilovahverosaalis runsas? Ei hätää hukkaa loput kermaiseen keittoon tai pikkelöi ne myöhempää käyttöä varten.
Katso myös: Tiesitkö tätä sienistä? 5 erinomaista syytä syödä enemmän sieniä
Katso myös Kotiliesi.fi: Suppilovahvero, rustonupikka vai kultaheltta? Testaa, kuinka hyvin tunnistat sienet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous