Reseptit

Suppilovahvero-cappucino

Nauti suppilovahvero-cappucino väliruokana alkupalojen ja pääruoan välillä tai talvi-iltana hiihtolenkin jälkeen.

Teksti:
Juha Jormanainen
Kuvat:
Istockphoto

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Suppilovahvero-cappucino

  • 2 1/2 dl suuppilovahveroista puristettua nestettä
  • 2 dl käsiteltyjä suppilovahveroita
  • 1 dl kermaa
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Suppilovahvero-cappucino valmistuu näin helposti:

Suppilovahvero-cappucino on sileän kermainen alkukeitto. Keiton valmistus onnistuu tehosekoittimella hetkessä.

1. Kiehauta neste, sienet ja kerma.  Mausta keittoliemi suolalla ja valkopippurilla.
2. Kaada liemi tehosekoittimen kulhoon. Sekoita parikymmentä sekuntia tehosekoittimessa täysillä, kunnes seos on tasainen.
3. Kaada sieni-cappucino kahvikuppeihin tai keittolautaselle ja lorauta pinnalle vielä tilkka kermaa tuomaan täyteläisyyttä sienisoppaan.
4. Nauti  suppilovahvero-cappucino väliruokana alkupalojen ja pääruoan välillä tai talvi-iltana hiihtolenkin jälkeen.

Oliko suppilovahverosaalis  runsas? Ei hätää hukkaa loput kermaiseen keittoon tai pikkelöi ne myöhempää käyttöä varten.

Katso myös: Tiesitkö tätä sienistä? 5 erinomaista syytä syödä enemmän sieniä

Katso myös Kotiliesi.fi: Suppilovahvero, rustonupikka vai kultaheltta? Testaa, kuinka hyvin tunnistat sienet

X