Suppilovahveropikkelssi
Haluaisitko antaa lähimmäisille lahjaksi jotain omatekoista? Kokeile suppilovahveropikkelsiä, sillä purkitettuna se säilyy jopa lämpimässä!
Ainekset
Suppilovahveropikkelsi
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl omena- tai muuta viinietikkaa
- 2 dl vettä
- 500 g sokeria
- 8 neilikkaa
- 1 kpl kanelitanko
- muskottikukka (jos kaapista löytyy)
- suppilovahveroita
Valmistusohje
Suppilovahveropikkelssi tehdään näin helposti:
Suppilovahveropikkelssi säilyy jopa lämpimässä. Tämä ohje on peräisin Teija Sopasen keittiöstä.Jos suppilovahverosato on runsas, pikkelsiä kannattaa tehdä useampi purkki ja antaa vaikkapa joululahjaksi ystävälle.
- Kiehauta liemiainekset kattilassa. Kun sokeri on sulanut lisää suppilovahverot. Ikuisuuskysymys kuuluu: Kuinka paljon suppilovahveroita? Vastaus on epämääräinen: Aika runsaasti. Liemen ei suinkaan pidä peittää niitä, sillä ne kiehuvat kasaan.
- Keitä suppiksia hiljaisella lämmöllä 20–30 minuuttia ja jopa kauemmin, jos sienet ovat kovin kosteita. Purkita. sienet säilyvät liemessään jopa lämpimässä.
- Tarjoa suppilovahveropikkelsi esimerkiksi broileriruokien kanssa.
Ohje: Teijan keittiöstä, Teija Sopanen.
Kaipaatko lisää suppilovahveroreseptejä? Kokeile pikkelöityjä suppilovahveroita, kermaista suppilovahverokeittoa tai suppilovahverofocacciaa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Suppilovahveroresepti x 6
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous