8.5.2012

Sushiletut

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

20

Arvostelu

Ainekset

Taikina

1 kananmuna
2.5 dl kivennäisvettä
¼ tl suolaa
1.5 dl hiivaleipävehnäjauhoja
1 rkl öljyä

Paistamiseen

voita tai margariinia

Täyte

100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 tl wasabitahnaa
150 g kylmäsavulohifileesiivuja
3 nori-merileväarkkia

Valmistusohje

1. Vatkaa kulhossa munan rakenne rikki. Vatkaa joukkoon kivennäisvesi, jauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota noin puolisen tuntia. Paista siitä kolme isoa lettua kauniin ruskeiksi. Anna lettujen jäähtyä.

2. Sekoita wasabitahna tuorejuuston joukkoon. Jaa tahna tasaisesti jäähtyneille letuille. Levitä päälle lohisiivut ja nosta jokaiselle yksi merileväarkki. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa noin kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi