Reseptit

Sushiletut

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

20

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Taikina

  • 1 kananmuna
  • 2.5 dl kivennäisvettä
  • ¼ tl suolaa
  • 1.5 dl hiivaleipävehnäjauhoja
  • 1 rkl öljyä

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Täyte

  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl wasabitahnaa
  • 150 g kylmäsavulohifileesiivuja
  • 3 nori-merileväarkkia

Valmistusohje

1. Vatkaa kulhossa munan rakenne rikki. Vatkaa joukkoon kivennäisvesi, jauhot, suola ja öljy. Anna taikinan turvota noin puolisen tuntia. Paista siitä kolme isoa lettua kauniin ruskeiksi. Anna lettujen jäähtyä.

2. Sekoita wasabitahna tuorejuuston joukkoon. Jaa tahna tasaisesti jäähtyneille letuille. Levitä päälle lohisiivut ja nosta jokaiselle yksi merileväarkki. Kääri letut tiukalle rullalle ja leikkaa noin kahden sentin paksuisiksi viipaleiksi.

X