Mainos Reseptit

Suvikukkasia: Kinuski-puolukka-herkku

2.12.2015 Teksti: Suvikukkasia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Kinuski:

2 dl kermaa
1 dl fariinisokeria
nokare voita

pohja:

50 g voita
2 dl isoja kaurahiutaleita
1 rkl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl Dansukker muscovado ruokosokeria
1 muna

Lisäksi:

2.5 dl jäisiä puolukoita

Valmistusohje

Valmista ensin keksipohja. Sulata voi ja lisää siihen muut aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi ja levitä leivinpaperin päälle isoksi ja ohueksi kiekoksi. Paista 200*asteessa noin 5minuuttia.

Valmista kinuski pohjan paistuessa. Keitä kunnes kinuski on tarpeeksi paksua, (n. 10-15 minuuttia). Muista sekoitella kinuskia välillä. Lisää valmiiseen kinuskiin nokare voita.

Anna keksipohjan jäähtyä ja lisää sitten jäiset puolukat ja lopuksi lämmin kinuski pohjan päälle.
Ripottele vielä hieman puolukoita kinuskin päälle koristeeksi.

Suvikukkasia-blogi osallistuu Dansukkerin ja Ruoka.fi:n Vuoden makein herkku -blogihaasteeseen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *