
Suvisilli
Helppotekoinen suvisilli on tehty purkkisillistä ja valmismajoneesista.
Ainekset
- 1 prk (250 g/150 g) Ahti-matjessilliä
- 2 dl kermaviiliä
- 0.5 dl majoneesia
- 1 rkl sinappia
- 1 nippu ruohosipulia
- 2 sipulia varsineen
- 1–2 valkosipulinkynttä
Valmistusohje
1. Valuta sillipalat liemestä. Puolita palat saksilla.
2. Sekoita kermaviili ja majoneesi keskenään. Lisää sinappi, valkosipuli ja silputtu ruohosipuli sekä sillipalat. Kaada seos tarjoiluastiaan.
3. Leikkaa sipulit renkaiksi ja ripottele sillin pinnalle. Rouhaise päälle vähän mustapippuria. Anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoamista.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous