Reseptit

Suvisilli

Helppotekoinen suvisilli on tehty purkkisillistä ja valmismajoneesista.
Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 prk (250 g/150 g) Ahti-matjessilliä
  • 2 dl kermaviiliä
  • 0.5 dl majoneesia
  • 1 rkl sinappia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 2 sipulia varsineen
  • 1–2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

 

1. Valuta sillipalat liemestä. Puolita palat saksilla.

2. Sekoita kermaviili ja majoneesi keskenään. Lisää sinappi, valkosipuli ja silputtu ruohosipuli sekä sillipalat. Kaada seos tarjoiluastiaan.

3. Leikkaa sipulit renkaiksi ja ripottele sillin pinnalle. Rouhaise päälle vähän mustapippuria. Anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoamista.

X