Reseptit

Suvisilli

20.6.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Helppotekoinen suvisilli on tehty purkkisillistä ja valmismajoneesista.

Ainekset

1 prk (250 g/150 g) Ahti-matjessilliä
2 dl kermaviiliä
0.5 dl majoneesia
1 rkl sinappia
1 nippu ruohosipulia
2 sipulia varsineen
1–2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

 

1. Valuta sillipalat liemestä. Puolita palat saksilla.

2. Sekoita kermaviili ja majoneesi keskenään. Lisää sinappi, valkosipuli ja silputtu ruohosipuli sekä sillipalat. Kaada seos tarjoiluastiaan.

3. Leikkaa sipulit renkaiksi ja ripottele sillin pinnalle. Rouhaise päälle vähän mustapippuria. Anna maustua jonkin aikaa ennen tarjoamista.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme