
Sweet chili -lohi ja tulinen kaalisalaatti
Ainekset
- 600 g lohifileetä
- 1 limetti
- 2 rkl sweet chili -kastiketta
- 1 tl juustokuminaa jauhettuna
- 1/2 tl maustepippuria
Kaalisalaatti
- 1 punasipuli suikaleina
- 400 g kaalia suikaleina
- 1 rkl hunajaa
- 1-2 tl srirachaa
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 2 rkl öljyä
- suolaa
- mustapippuria
- 50 g auringonkukanversoja
- 100 g babypinaattia
Valmistusohje
1 Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi. Sekoita limetin mehu, sweet chili -kastike, juustokumina ja maustepippuri keskenään ja kääntele kalapalat mausteseoksessa.
2. Kääntele sipuli- ja kaalisuikaleiden joukkoon hunaja, sriracha, omenaviinietikka, öljy ja ripaukset suolaa sekä mustapippuria. Anna maustua hetki. Kääntele lopuksi joukkoon auringonkukanversot ja pinaatti.
3. Kuumenna paistinpannu ja ripottele pannun pinnalle hieman suolaa. Paahda kalapalat nahkapuolelta lähes kypsiksi ja käännä ne sitten niin, että myös pinta kypsyy ja saa väriä.
4. Tarjoile kala kaalisalaatin kera.
Mausteilla makua loheen:

Wasabilla ja soijalla glaseerattua kirjolohta


Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous