Mainos 13.5.2012

Nyt syömään: Brie ja raparperihilloke riisipiirakalla

Teksti: Nyt syömään Kuvat: Nyt syömään

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

5

Arvostelu

Ainekset

5 kpl Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
0,5 l paloiteltuja raparperinvarsia
0,5 dl vettä
0,75 dl sokeria
0,5 rkl perunajauhoja
0,5 tl kardemummaa
150 g Brie-juustoa

Valmistusohje

Kuori ja pilko raparperinvarret. Laita palat kattilaan veden, sokerin ja kardemumman kanssa. Kiehauta ja anna raparperinpalojen pehmentyä. Lisää perunajauhot tilkkaan vettä ja kaada seos raparperien joukkoon. Sekoita huolellisesti. Anna seoksen kiehahtaa pulpahdellen muutaman kerran. Sekoita ja siirrä jäähtymään.

Sulata ja valmista riisipiirakat pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi Brie-juustosta viipaleita riisipiirakoiden päälle. Lusikoi raparperihilloketta juustoviipaleiden päälle. Valmista nautittavaksi!

Nyt syömään -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi