Reseptit

Taateli-saksanpähkinäkarkit ovat hetkessä valmiit

Taateleista ja saksanpähkinöistä valmistettuja makeisia voi popsia hyvällä omalla tunnolla.

Teksti:
Tiina Rantanen
Kuvat:
Pekka Holmström

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g kuivattuja, kivettömiä taateleita
  • 300 g saksanpähkinöitä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • hienoa sokeria

Valmistusohje

Tarjoa taateli-saksanpähkinäkarkit minttuteen kanssa.

1. Pane kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tahnaksi.

2. Tee massasta pyöryköitä ja pyörittele ne sokerissa. Paina pyörykkä litteäksi ja koristele saksanpähkinällä.

X