Reseptit

Taateli-saksanpähkinäkarkit ovat hetkessä valmiit

19.5.2014 Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Pekka Holmström

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Taateleista ja saksanpähkinöistä valmistettuja makeisia voi popsia hyvällä omalla tunnolla.

Ainekset

300 g kuivattuja, kivettömiä taateleita
300 g saksanpähkinöitä
1/2 tl suolaa
1 sitruunan raastettu kuori
hienoa sokeria

Valmistusohje

Tarjoa taateli-saksanpähkinäkarkit minttuteen kanssa.

1. Pane kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tahnaksi.

2. Tee massasta pyöryköitä ja pyörittele ne sokerissa. Paina pyörykkä litteäksi ja koristele saksanpähkinällä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme