Tabbouleh
Tuoreella mintulla maustettu tabbouleh-salaatti on leivän kanssa kelpo lounas tai buffet-pöydän herkku.
Ainekset
- 2 dl bulguria
- vettä, mineraalisuolaa
- 1 punasipuli
- 1 tuore kurkku
- 4 tomaattia
- 1 nippu kevätsipuleita
- 1 nippu persiljaa
- 1 ruukullinen minttua
- 2 sitruunan mehu
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- ripaus hienoa merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
vadille:
- (side)salaatinlehtiä, sitruunalohkoja
Valmistusohje
Kypsennä bulguria pakkauksen ohjeen mukaan 15 minuuttia ja anna sen jäähtyä.
Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kurkku, tomaatit, kevätsipulit, persilja ja minttu. Sekoita keskenään kaikki aineet ja mausta salaatti maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Levitä tabbouleh vadille salaatinlehtien päälle ja koristele halutessasi sitruunalohkoilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous