Tabbouleh-salaatti
Tabbouleh-salaattiin voi käyttää bulgurin sijaan couscousia, spelttiä tai quinoaa.
Ainekset
- 4 dl vettä
- suolaa
- 2 dl bulguria
- 1 punasipuli
- 3–4 tomaattia
- ½ tuoretta kurkkua
- 1 nippu tai ruukku persiljaa
- 1 nippu tai ruukku minttua
- 1 sitruunan mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kiehauta suolalla maustettu vesi. Lisää bulgur ja keitä 8–10 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Kuori ja hienonna punasipuli. Huuhdo ja hienonna tomaatit sekä kurkku. Hienonna persilja ja minttu.
3. Sekoita kaikki hienonnetut aineet ja jäähtynyt bulgur keskenään. Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy. Mausta salaatti maun mukaan suolalla sekä mustapippurilla ja kumoa tarjolle.
Katso myös:
Papu-tabbouleh, Ruoka.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous