Kanatacot eli Tacos con pollo
Täydellistä pikkusuolaista! Kanatacot sopivat tarjottavaksi esimerkiksi illanistujaisiin.
Ainekset
Kanatacot eli tacos con pollo
- 8 maissitortillaa
- 400 g broilerinfileetä
marinadi
- 1 rkl chilitahnaa
- 1 tl juustokuminaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 tl oreganoa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 1 dl rypsiöljyä
Lisäksi
- ranskankermaa tai murennettua tuorejuustoa
- 1-2 murskattua avokadoa
- 1-2 punasipulia
- tulista tomaattikastiketta (salsa brava)
Valmistusohje
Kanatacot valmistuvat helposti näin:
1. Anna broilerifileiden maustua marinadissa noin 4 tuntia. Grillaa tai paista fileet.
2. Kuumenna tortillat nopeasti kuivalla, kuumalla paistinpannulla. Taita tortillat varoen tacoiksi ja täytä suikaloidulla broilerilla, hienonnetulla avokadolla ja punasipulilla. Lusikoi päälle salsa bravaa, tulista tomaattikastiketta ja ranskankermaa tai juustomurusia. Mausta kanatacot vielä tuoreella korianterilla ennen tarjoilua.
Lue myös Kotiliesi.fi: Helsinkiläisravintolan henksulounaasta tuli vahingossa järjetön hitti – Shanghai tacojen reseptiä on kopioitu kymmeniin eri ravintoloihin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous