Tandooririeskat
Lämpimien rieskojen päällä on valmista salaattisekoitusta ja tandoorimaustettua jauhelihaa. Höysteenä on valmista chilikastiketta sekä jogurttikastiketta.
Ainekset
- 300 g naudan- tai karitsanjauhelihaa
- 1 tl öljyä
- 1-2 tl tandoorimaustetta (esimerkiksi Santa Maria)
- 1/4 tl suolaa
- 3 rkl silputtua korianteria
- 1 pussi salaattisekoitusta
- 2-4 perunarieskaa
Kastike:
- 1 dl jogurttia
- 1 tl hunajaa
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Lisäksi:
- chilikastiketta
Valmistusohje
1. Paista jauheliha kypsäksi öljytilkassa. Lisää mausteet ja sekoita joukkoon silputtu korianteri.
2. Tee kastike: mausta jogurtti murskatulla valkosipulilla, hunajalla sekä suolalla ja sokerilla.
3. Lämmitä rieskat paahtimessa, sipaise halutessasi pinnalle voita. Jaa salaatti ja jauhelihaseos rieskojen päälle, lisää pinnalle jogurtti- ja chilikastiketta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous