Mainos Reseptit

Tanja K Glutenfritt? Javisst!: Gluteenittomat riisipiirakat pienellä tvistillä

13.5.2012 Teksti: Tanja K Glutenfritt? Javisst! Kuvat: Tanja K Glutenfritt? Javisst!

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

Moilas gluteenittomia riisipiirakoita
wasabi twist -tuorejuustoa
graavilohta
muutama tillinoksa

Valmistusohje

  1. Sulata riisipiirakat huoneenlämmössä noin tunti.
  2. Paista sulatetut piirakat 225 asteessa 5-7 minuuttia.
  3. Voitele lämpimät piirakat voilla tai margariinilla ja anna jäähtyä hetken.
  4. Voitele piirakat wasabi twist -tuorejuustolla. Koristele graavisuolatulla kirjolohifileeviipaleella ja muutamalla tillinoksalla.

Tanja K Glutenfritt? Javisst! -blogi osallistuu Moilas Oy:n ja Ruoka.fi:n Tuunaa piirakka -kilpailuun.

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *